2017. január 10., kedd

Klub szabályzat

Üdv

Fontosnak tartom, hogy a klubunknak legyen valamiféle szabályzata, ami mindenkire vonatkozik. Legyen az elnök, alelnök vagy egyszeri tag. Kiemelném, hogy a következők alól nincs kibúvó, nincs csókos, nincs gyémánttal való kivásárlás.


  1. Az adományozás mindenkire vonatkozik. Adómentességet a megrendezett havi fejlődésversenyekből lehet szerezni.
  2. Kerüljük a drámát. Ha valakinek baja van a másikkal azt ne klubüzenet használatával vitassák meg, hanem keressék meg egymást személyesen. 
  3. Csatákban a részvétel kötelező. Ha valaki online volt és mégsem jelentkezett a csatára akkor megkérdezzük mi volt a gond. Ha többször eljátssza ezt akkor kirúgás a vége. 
  4. Klubbon belül egymást nem hívjuk ki. Az elnyert összeget be kell tenni a klubkasszába! (Ez ideglenes. Csak addig él, amíg fejlesszük a klubbot) 
  5. Hosszabb inaktivitás előtt érdemes az alelnöknek vagy elnöknek szólni, mert 14 nap után automatikusan elbúcsúzunk az illetőtől. 
  6. A folyamatos fejlődést díjazzuk, de jelenleg nem kötelező. 
  7. Az adományokat minden hónapban összeszámoljuk. Az elmaradásokat rendezni kell. Ha valakinek 80 smaragdnál is több elmaradása van, és azt sem hajlandó rendezni, akkor el kell búcsúznunk tőle, mert nem érdeke hogy a klub magasabb szinteket érjen el. 
  8. Ha bónuszolást írunk elő egy csatánál, mert ellenfelünk erősebb, vagy többen vannak, azt komolyan kell venni! Aki nem bónuszol, azt úgy vesszük, hogy nem érdeke a klub előrehaladása a ranglistán! Kivételt jelent, ha az illeltő előre szól hogy nem tud bónuszt kapcsolni, mert nem ér rá, nincs neki, és nincs most smaragdja, hogy venni tudjon.
  9. A szabályzat folyamatosan bővül és változhat! A változásokat és az új szabályokat külön bejegyzésekben is megosztjuk! 

Köszönjük hogy minket választottatok! 
Puszi B ~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése