2017. március 9., csütörtök

Szépségverseny kampány

Egyre több kérdést kapok azzal kapcsolatban, hogy a szavazás megkezdésével hogyan illetve milyen eszközökkel fogjon bele a kampányba, hogy nyerhessen a versenyen. Most ebben a bejegyzésben összeszedek nektek néhány trükköt ami segíthet.

1. A közösségi média, fórumok.
Ezekből a legismertebbek a facebook, instagram, twitter. Érdemes vagy kiposztolni, vagy privát üzenetben megkérni az ismerőseiteket/követőiteket hogy segítsenek hozzá az első helyhez. A játékon kívüli oldalakon nincs szabály a szavazatgyűjtésre!

2. A ladypopular játékon belül.
Körbe lehet járni a játékosokat, segítséget kérve, de Vigyázz!, a szabályzat tiltja azt, hogy egyértelműen kiírd: "Szavazz rám" "Kattints a (pl.) 21. lányra". Ez büntetést vonhat maga után. Eltilthatnak az üzenetküldéstől, vagy rosszabb esetben a teljes játéktól is! Fontos, hogy ne írd ki a sorszámod, csak a képet küld, amivel neveztél. Ezt a szabályt nem mi hoztuk! Ez a Ladypopular játék szabályzata, ami pontosan így szól:
8.1. Szavazatot kérni vagy elmondani kire szavaztál

Szigorúan tilos bármelyik játékbeli versenyre szavazatot kérni másoktól vagy megüzenni nekik, hogy rájuk szavaztál.
Tehát a büntetés sem tőlem származik, hanem az adminisztrátortól!
Érdemes ezekkel a szövegekkel próbálkozni:

  • Szia, csak két kattintás, szavazz a legszebbre! ;) 
  • Szerinted ki érdemli a díjat? Szavazz! 

A gyakori kérdések (fejléc alatt) menüpontban találtok segítséget arra, hogyan tudtok linket, illetve képi linket beilleszteni a játékba. Továbbá megnézhetitek hogyan írhattok nagyobb, vagy színesebb betűkkel. 
Sok sikert minden versenyzőnknek a kampányok során! ♥

Ezt az egyik versenyzőtől kaptam facebookon privát üzenetben:
"Privát üzenetek és kommentek le lettek tiltva nálad a szabályok megszegése miatt. A konkrét ok "Szia! A hónap szépe verseny mostani témája az én ötletem volt És ezzel a képpel indultam. (29. sorszám) Tetszik a szettem? Kérlek segíts nekem egy kattintással. Köszönöm. (a képre kattintva le tudod adni a szavazatod, akár több hölgyre is.) ". 2017-05-23 19:57:38-tól újra használhatod ezeket a funkciókat. Figyelmedbe ajánljuk, hogy a szabályok további megsértése további, szigorúbb korlátozásokhoz vagy a számlád megszüntetéséhez vezethet."
A hiba az volt, hogy kiírta a sorszámát.

Fontos elmondanom még egyszer, hogy ne a játékon belül kérjetek szavazatokat, hanem más fórumokon! (pl.: facebook, twitter, google+, stb...) Hiszen szavazatot az is le tud adni, akik egyáltalán nem játszik a Ladypopular játékkal. Legyen az osztálytárs, családtag, barátok.

1 megjegyzés: